Elérhetőség, cégadatok

Fellpack Kft

E-mail: fellpack@fellpack.hu (Mielőtt írna, kérjük olvassa el a Gyakran ismételt kérdések című oldalt, hátha választ kap kérdésére!)
Webáruház: webaruhaz.fellpack.hu
Cím: 1173 Budapest, Flamingó köz 6/b. (Elköltözünk Táncsics M. úti címünkről!) (GPS tipp: A Waze applikációban és a Google Térképen elegendő a cégnevünkre rákeresni a pontos navigációhoz!
Útvonaltervezés Waze appal
Telefon: +36-1-258-5778 (Sok telefonhívást kapunk, ezért hívás előtt kérjük olvassa el a Gyakran ismételt kérdések című oldalt, mert ott sok információt megtalál!)
Adószám: 10854934-2-42

Bankszámlaszám: 11717009-20034003

Cégjegyzékszám: 01-09-265282

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 8:00 - 17:00
Szombat, vasárnap: zárva


FONTOS: Lehetőség szerint szeretnénk kérni vásárlóinkat, hogy a személyes találkozások minimálisra csökkentése érdekében inkább webáruházunkban, vagy e-mailben adják le megrendeléseiket, és kérjenek kiszállítást.
Ha mégis elkerülhetetlen a személyes vásárlás, akkor kérjük, hogy egyesével, maszkot viselve lépjenek be az üzlethelyiségbe, és a bejárat előtt türelemmel várják meg az előttük érkező vásárló kiszolgálását. A sűrű vásárlás, a kontaktszámok csökkentése érdekében kérjük, hogy a rendszeresen szükséges csomagolóanyagokból a szokásosnál nagyobb mennyiségben vásároljanak.
A vírus terjedésének lassítása közös érdekünk! Köszönjük megértésüket!

 

Az alábbi térképen kattintson a Fellpack Kft. feliratra, majd a "Megtekintés a Google Térképen" hivatkozásra. Így készíthet útvonaltervet hozzánk autóval vagy tömegközlekedéssel egyaránt!