Csomagküldés, postázás

Termékeinket utánvétellel vagy előre utalásos fizetési móddal is el tudjuk küldeni. Ennek feladási és csomagolási költsége Magyarország területén belül 1 kg alatti rendelés esetén 1400 Ft+ÁFA/csomag (1778 Ft), 1-5 kg közötti rendelés esetén 1800 Ft+ÁFA/csomag (2286 Ft), 5 kg feletti rendelés esetén 1400 Ft+ÁFA/csomag (1778 Ft).

Egy csomagba legfeljebb 30 kg áru kerülhet, és nem haladhatja meg az 50x50x50 cm-es méretet. A raktáron levő termékeket 2-4 munkanapon belül feladjuk, és általában a következő munkanap megérkezik a címzetthez. Sürgősségi feladás esetén 1 munkanapon belül feladjuk a rendelt termékeket a normál költségen felül fizetendő 400 Ft+ÁFA (508 Ft) díjért.

Az árjegyzékekben találkozhat piros színnel jelölt akciós árakkal. Ezeket csak csomagküldés esetén alkalmazzuk!


Postázás esetén webáruházunkon keresztül vagy írásban (e-mailben vagy faxon) küldje el megrendelését. Utóbbi esetben, a küldendő termékek pontos megnevezése és mennyisége mellett adja meg a számlázási, a postázási címet, valamint telefonszámát is. Javasoljuk webáruházunk használatát, mert ezzel gyorsabb, egyszerűbb a megrendelés leadása, könnyedén követheti rendelését, láthatja a fizetendő végösszeget, nem kell minden alkalommal megadni rendelési adatait, megnézheti a korábbi rendeléseit, valamint hűségpontokat gyűjthet, melyekkel később kedvezményre lesz jogosult!


FIGYELEM: Az árut postai úton vagy futárral küldjük, ezért gondoskodjon arról, hogy valaki át tudja venni a csomagot munkaidőben. A kiszállítást külső cég végzi, így a napon belüli pontos kiszállítási időről nem tudunk felvilágosítást adni, és sajnos befolyásolni sem tudjuk azt. A webáruházon keresztül leadott megrendelések feladásáról értesítést küldünk.


Kérjük, a megrendelés leadásakor ellenőrizze a szállítási cím helyességét, valamint a megrendelt tételeket, mert a Megrendelő hibájából (téves cím, telefonszám, hibás rendelés) át nem vett csomagok kiszállítási és visszaszállítási költsége (2500 Ft+ÁFA) a Megrendelőt terhelik.